Fortællinger

Denne videogenre er sat op som et interview og formidler en virkelig historie, som der i videoen reflekteres over. Interviewpersonen er i centrum, hvilket gør fortællingen særligt nærværende

Denne videogenre formidler en virkelig historie om en begivenhed eller periode, som allerede er foregået, men som der i videoen ses tilbage på og reflekteres over. Ofte vil udgangspunktet være en personlig oplevelse, men omdrejningspunktet kan også være en virksomhed eller et event. Videotypen er sat op som et interview og personen i videoen er i centrum, hvilket gør fortællingen særligt nærværende.

William Kvist og VfB Stuttgart – Et dårligt match?

I ovenstående video fortæller den professionelle fodboldspiller William Kvist om sine to første år i den tyske fodboldklub VfB Stuttgart.

Mathias Larsen – Sådan er det bare! Fodboldstalenters vilkår for gennembrud

I ovenstående video fortæller fodboldspilleren Mathias Larsen om sine år i fodboldklubben Brøndby, især omkring sin tid i klubbens Superliga trup.

Ken Ilsø – Det forjættede land

I ovenstående video fortæller fodboldspilleren Ken Ilsø om sin tid i Tysk fodbold og hvordan han vælger at gøre op med deres ledelses metoder